Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Indexació
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Editorial
Editorial
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
Crisi climàtica i inseguretat alimentària al món
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
En alimentació i salut, tot és massa complex per tenir explicacions senzilles
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
La lluita contra les notícies falses en el món de l’alimentació. Alimenta’t amb ciència
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l’alimentació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
Sensors d’espectroscòpia d’infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
Incorporació d’estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, protagonista del centenari d’Einstein a Barcelona (1923-2023)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
La Fundació Ordesa celebra els vint anys
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
Lluís González Vaqué,
in memoriam
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Artículos
Comiat al doctor Lluís González Vaqué
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Sabías que...
Sabies que...
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Otros]
Benvinguda als nous socis i sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Otros]
Activitats 2022-2023
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Otros]
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Otros]
Publicar a
TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Otros]
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Editorial
Editorial
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Biotecnologia
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Ciencia
La Bioconservació en productes carnis
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Alimentació i salut cerebral
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Dones científiques
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Els envasos dels aliments
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Artículos
El calendari pastisser català: continuïtats i canvis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Tecnologia
Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Artículos
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
In memoriam
a Josep Obiols i Salvat (1933-2024)
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Consum
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Institucions
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Petita història d’una gran professió: dietista-nutricionista
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Cinquanta anys de Mercabarna, cinquanta anys de canvis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Artículos
Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Tecnologia
Disseny d'aliments funcionals
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Els pesticides i el medi ambient
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Proposta d’estratègies de recerca en nutrició personalitzada en estadis clau de l’envelliment reproductiu femení dirigides al benestar durant la postmenopausa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Contaminants vírics en musclos
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Abel Mariné i Font
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Editorial
Ciència, producció i consum
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Recerca
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Tecnologia
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Tot recordant M. del Carmen de la Torre Boronat
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Artículos
Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Tecnologia i ciència dels aliments: TECA
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Valorització d’excedents hortícoles ecològics
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Editorial
La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
El laberint dels complements alimentaris (o alimentosos): d’on venim, on som, on anem
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Entrevista
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Mètodes per a avaluar la frescor del peix
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Museus
Museu AGBAR de les Aigües
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Artículos
Taula periòdica de les confitures
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
La listeriosi
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Otros]
Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Microestructura i propietats dels aliments
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Entrevista
Jordi Peix
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Cobertura dels micronutrients amb major risc de ser deficitaris en la població més gran de seixanta-cinc anys, beneficiària del Banc dels Aliments de Barcelona
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
El joc d’ulleres de l’APPCC
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Legislació
Regulació d'aliments enriquits
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
La producció integrada al Baix Llobregat
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Entrevista
Entrevista
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Tecnologia
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Sabies que…
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Alimentació i demència
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Otros]
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Guies
Visualplats
: guia per a l'alimentació equilibrada
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
El Consumidor al llindar del segle XXI
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Aspectes pràctics de l’alimentació de la persona amb diabetis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Qualitat
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Prebiòtics (fructooligosacàrids)
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Artículos
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Artículos
Parc Temàtic de l'Oli
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Sal yodada, sal de vida
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Entrevista
Pilar Cervera i Ral
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Editorial
El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Manger et les cinq temps du drame olfactif
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Dones científiques
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Museus
Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Probiòtics en productes carnis
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Artículos
Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Artículos
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Fundacions
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Notícies i activitats destacades
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
El Món empresarial
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Additius vells i nous
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
In memoriam
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Artículos
Innovacions a l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Proteïnes alternatives per al desenvolupament d’anàlegs carnis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Agenda
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
La taula periòdica dels aliments
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Qualitat
La Seguretat dels resultats en el laboratori
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Ciencia
La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Premis de les societats filials de l’IEC
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Museus
El Museu de l'Embotit
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Activitats 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Recull de premsa i altres notícies
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Barcelona i la dieta mediterrània
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Els joves investigadors de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Ciencia
Virus emergents
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Influència del canvi climàtic en la seguretat dels aliments. Un problema real
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Cafè i salut
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Artículos
Cafè, nutrició i salut
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Sabies que…
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Recerca
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Activitats 2021-2022
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d’estudi per a la gestió cultural
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 (2005): febrer
- Artículos
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
La conservació dels aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Ciencia
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Ressenya de l’informe
Mengem futur
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Carns vermelles i salut
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Artículos
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Ciencia
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Recerca
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Activitats 2022
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Ciencia
Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Atenció nutricional a domicili
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Ciencia
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Activitats 2019
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Dia mundial de l'alimentació 1996
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Tecnologia
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
El patrimoni material del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d’Història de Barcelona i l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
- Artículos
Patents "Top-ten"
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Fermentació en estat sòlid: una tècnica amb gran potencial pel suprareciclatge (
upcycling
)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Artículos
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Editorial
Gastronomia i ciència
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Activitats 2020
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Cargol treu banya
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Publicar a TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
La Legislació alimentària del color
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Ciencia
Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Ciencia
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Tecnologia
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Pollastres, Bèlgica i dioxines
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Artículos
La recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d’informació públiques
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Entrevista
Robert Xalabarder
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Agenda
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Certificació d'empresa ISO 9000
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Alimentació del malalt hospitalitzat
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Legislació alimentària
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Ciencia
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Ciencia
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Indústria
Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
De sobretaula amb Mercè Centrich
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Valoració de les declaracions de salut en l’etiquetatge d’aliments comercialitzats a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Ingesta d’aliments ultraprocessats i relació amb la salut mental
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Ciencia
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Indústria
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Els professionals a la indústria alimentària
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Tecnologia
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Additius amb valor afegit
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Laboratori sobre rodes
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Obesitat i control del pes corporal
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Consum
Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Ciencia
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Qui és soci de l'ACCA?
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Tecnologia
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Els additius inútils
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Efecte sobre la salut intestinal d’extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicació com a ingredients en l’elaboració d’aliments funcionals
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Més canvis
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Artículos
Química alimentària: ciència versus cultura
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 (2008): maig
- Tecnologia
Eleotècnia: evolució històrica
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Publicar a TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
OMG, i això què és?
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
La malaltia celíaca posada al dia
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Avaluació de la detecció de fraus alimentaris mitjançant espectroscòpia de fluorescència
front-face
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Consum
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Bases Premis ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Alimentació i salut
Obesitat, avui
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Cercant on cercar
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Tecnologia
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Divulgació
Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Sabies que…
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Artículos
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Efecte d’una intervenció d’estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telòmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Control
Napping
: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
FLEP
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Ciencia
Les Micotoxines i el seu control en els aliments
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Les fruites i verdures, aliments essencials per a la nostra salut
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Aliments funcionals : introducció
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Homenatge a Abel Mariné
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Editorial
20è aniversari de l'IRTA
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Junta ACCA 2021-2025
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Artículos
Actualització del coneixement en interaccions entre medicaments i aliments
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
Construint un futur dolç
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
- Tecnologia
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Una Visió global
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Ressenya Jornada SEÑ
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Entrevista
Josep Tarragó, president de l'IRTA
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Els organismes modificats genèticament: un serial?
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Entrevista
Ramon Clotet
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Història de les portades de la revista
TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Ciencia
El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
La indústria agroalimentària
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Qualmed, un respir a Internet
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Probiòtics
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Ressenya jornada ACPB
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Legislació
L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Activitats 2020
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
- Museus
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Sabies que...
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Congressos
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
La radiació ionitzant en la indústria alimentària
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Entrevista
Abel Mariné i Font
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Alimentació accessible i eficient per a les persones grans, a la residència o a casa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Control alimentari : introducció
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
A la memòria de Robert Xalabarder Coca
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Tecnologia
Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Activitats 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Artículos
Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Sabías que...
Els aliments ultraprocessats i la salut mental
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Editorial
Deu anys de la revista
TECA
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Benvolguts nous socis i sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Congressos
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Plàstic en contacte amb els aliments
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Ciencia
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 (2006): desembre
- Tecnologia
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Activitats 2019
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Congressos
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Editorial
Els radicals lliures
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Ciència i gastronomia
Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
El Llibre blanc : una visió crítica
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Tecnologia
Automatització industrial a les indústries
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Publicar a TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Artículos
Som graminívors els humans? Una aproximació paremiològica a la qüestió.
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Sabías que...
La fermentació de precisió és una tecnologia que s’utilitza per substituir la producció convencional de proteïnes
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Agenda setembre - desembre 2019
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Editorial
[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Benet Oliver-Rodés
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Monografia
Els radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salut de l’individu.
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Editorial
Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Genòmica, nutrició personalitzada i sistema immunitari
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Artículos
Àcid esteràric i salut cardiovascular
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Noves tecnologies : introducció
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis SEÑ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 (2005): novembre
- Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Trihalometans en aigües i aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Artículos
Millora nutricional dels ous i la carn de pollastre mitjançant l’alimentació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Sabías que...
Barcelona ha estat la capital dels oceans
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Artículos
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Entrevista
Francesc Puchal i Mas
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
Aqüicultura: Cultius a l'aigua
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Artículos
Les noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològica.
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Educació
Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
La guerra al gluten
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis SEÑ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pòster
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- Sabías que...
La iniciativa global de seguretat alimentària (GFSI, de l’anglès global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentària a escala mundial
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Artículos
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Beneficis per als socis de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Museus
El Museu de la Xocolata de Barcelona
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Orígens d'una empresa alimentària
Daniel Carasso (Danone)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Entrevista
Ramon Segura Cardona
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Confinament i hàbits alimentaris en professionals i estudiants
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Control de plagues en la indústria alimentària
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Artículos
Determinació de l'a^w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Producció i qualitat de la carn al final del segle XX
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Editorial
Sobre el preu del blat i el preu del pa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- [Otros]
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Ciencia
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1 (2009): juliol
- Tecnologia
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
L'automatització en la indústria alimentària
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Actualitat
Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Fires
Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Sabies que...
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 (2006): maig
- Ciencia
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Sostenibilitat pesquera i salut humana
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
El web de l'ACCA
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 Núm. 1 (2011): juny
- Artículos
Vivrio parahaemolyticus: característiques i viabilitat en matrius de peix
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024)
- [Otros]
Activitats 2023-2024
Detalles
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Ciencia
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Editorial
Sobre el nou reglament
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Legislació i normativa
Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Artículos
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Organismes modificats genèticament : introducció
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Benvinguts nous socis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 3 (1999): Any 3, gener
- Artículos
El web de l'ACCA
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Consum
Immigració i pràctiques alimentàries
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de
Listeria monocytogenes
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Monogràfic
Nou reglament de legislació alimentària New regulation on food legislation
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Museus
El Museu més dolç
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
- Artículos
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Productes modificats genèticament
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Activitats 2017-2018
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
- Artículos
L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Editorial
Responsabilitats alimentàries
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre
- Artículos
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
El menú pel canvi
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Artículos
Informació nutricional en el Reglament (UE) 1169/2011: una visió crítica i comparativa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Nutrició
La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
Resumen
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
- Artículos
Les patents de tecnologia dels aliments
Detalles
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
- Artículos
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Et volem escoltar
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 (2007): setembre
- Entrevista
Josep Lluís Bori
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 5 (2000): Any 4, juny
- Artículos
La fibra alimentària
Detalles
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Editorial
Temes actuals d'alimentació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 (2008): desembre
- Seguretat alimentària
La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
Resumen
Text complet (Català)
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as