Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Núm. 8 : novembre 2005

Núm. 8 : novembre 2005

					Veure Núm. 8 : novembre 2005
Publicat: 2005-07-11

Editorial

  • 20è aniversari de l'IRTA

    3
    • Text complet

Ciència

  • Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions

    Antoni Planas, Magda Faijes Simona
    5-13
    • Text complet
  • Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies

    D. Parés, N. Fort, Crisitina Carretero, E. Saguer, M. Toldrà, Eduard Dàvila Ribo
    14-25
    • Text complet

Tecnologia

  • Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios

    V. Del-Valle, Pierre Picouet
    26-33
    • Text complet
  • Automatització industrial a les indústries

    Joaquim Ros Florenza
    34-38
    • Text complet
  • Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments

    Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
    39-43
    • Text complet

Entrevista

  • Josep Tarragó, president de l'IRTA

    44-45
    • Text complet

Legislació

  • L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat

    Rosa M. Hernández Granés
    46-51
    • Text complet

Divulgació

  • Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària

    Josep M. Ventura Ferrero
    52-54
    • Text complet

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona