Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 8 : novembre 2005
Núm. 8 : novembre 2005
Publicat:
2005-07-11
Editorial
20è aniversari de l'IRTA
3
Text complet
Ciència
Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Antoni Planas, Magda Faijes Simona
5-13
Text complet
Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
D. Parés, N. Fort, Crisitina Carretero, E. Saguer, M. Toldrà, Eduard Dàvila Ribo
14-25
Text complet
Tecnologia
Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
V. Del-Valle, Pierre Picouet
26-33
Text complet
Automatització industrial a les indústries
Joaquim Ros Florenza
34-38
Text complet
Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
39-43
Text complet
Entrevista
Josep Tarragó, president de l'IRTA
44-45
Text complet
Legislació
L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Rosa M. Hernández Granés
46-51
Text complet
Divulgació
Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Josep M. Ventura Ferrero
52-54
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries