Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Núm. 8 : novembre 2005
Núm. 8 : novembre 2005
Published:
2005-07-11
Editorial
20è aniversari de l'IRTA
3
Text complet (Català)
Science
Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Antoni Planas, Magda Faijes Simona
5-13
Text complet (Català)
Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
D. Parés, N. Fort, Crisitina Carretero, E. Saguer, M. Toldrà, Eduard Dàvila Ribo
14-25
Text complet (Català)
Technology
Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
V. Del-Valle, Pierre Picouet
26-33
Text complet (Català)
Automatització industrial a les indústries
Joaquim Ros Florenza
34-38
Text complet (Català)
Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
39-43
Text complet (Català)
Interview
Josep Tarragó, president de l'IRTA
44-45
Text complet (Català)
Legislation
L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Rosa M. Hernández Granés
46-51
Text complet (Català)
Outreach
Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Josep M. Ventura Ferrero
52-54
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians