TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement, i garanteix la interoperabilitat amb altres plataformes i bases de dades mitjançant la implementació del protocol OAI-PMH (Open Archives Initiative – Protocol for Metadata Harvesting).
Especificacions:
Versió 2.0 del protocol d’interoperabilitat OAI-PMH
URL per accedir als articles d’aquesta revista:
https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/oai
Els continguts de TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments estan subjectes —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s’autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l’obra sempre que se’n reconegui l’autoria i l’entitat que la publica i no se’n faci un ús comercial ni cap obra derivada.