Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip Editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
    • Indexació
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius

Arxius

  • Vol. 23 (2024)

  • Vol. 22 (2023)

  • Vol. 21 (2022)

  • Vol. 20 (2021)

  • Vol. 19 (2020)

  • Vol. 18 (2019)

  • Vol. 17 (2018)

  • Vol. 16 (2016)

  • Vol. 15 (2015)

  • Vol. 14 Núm. 2 (2014)

  • Vol. 14 Núm. 1 (2014)

  • desembre
    Vol. 13 Núm. 2 (2011)

  • juny
    Vol. 13 Núm. 1 (2011)

  • desembre
    Vol. 12 Núm. 2 (2010)

  • maig
    Vol. 12 Núm. 1 (2010)

  • desembre
    Vol. 11 Núm. 2 (2009)

  • juliol
    Vol. 11 Núm. 1 (2009)

  • desembre
    Núm. 13 (2008)

  • maig
    Núm. 12 (2008)

  • setembre
    Núm. 11 (2007)

  • desembre
    Núm. 10 (2006)

  • maig
    Núm. 9 (2006)

  • novembre
    Núm. 8 (2005)

  • febrer
    Núm. 7 (2005)

  • Any 5, desembre
    Núm. 6 (2002)

1-25 de 31 Següent

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: https://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona