Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 15 (2015)
Vol. 15 (2015)
Publicat:
2016-04-06
Editorial
Temes actuals d'alimentació
Redacció Revista
2
PDF
Articles
El calendari pastisser català: continuïtats i canvis
Marta Manzanares Mileo
3-62
PDF
Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia
Natalia Toro Funes
63-79
PDF
Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular
Andrés Díaz López
80-93
PDF
[Altres]
Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Claudi Mans i Teixidó
94-98
PDF
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Abel Mariné i Font
99-102
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries