Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip Editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
    • Indexació
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Vol. 15 (2015)

Vol. 15 (2015)

					Veure Vol. 15 (2015)

Publicat: 2016-04-06

Editorial

  • Temes actuals d'alimentació

    Redacció Revista
    2
    • PDF

Articles

  • El calendari pastisser català: continuïtats i canvis

    Marta Manzanares Mileo
    3-62
    • PDF
  • Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia

    Natalia Toro Funes
    63-79
    • PDF
  • Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular

    Andrés Díaz López
    80-93
    • PDF

[Altres]

  • Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona

    Claudi Mans i Teixidó
    94-98
    • PDF
  • Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística

    Abel Mariné i Font
    99-102
    • PDF

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: https://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona