Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 15 (2015)
Vol. 15 (2015)
Publicado:
2016-04-06
Editorial
Temes actuals d'alimentació
2
PDF (Català)
Artículos
El calendari pastisser català: continuïtats i canvis
Marta Manzanares Mileo
3-62
PDF (Català)
Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia
Natalia Toro Funes
63-79
PDF (Català)
Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular
Andrés Díaz López
80-93
PDF (Català)
[Altres]
Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Claudi Mans i Teixidó
94-98
PDF (Català)
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Abel Mariné i Font
99-102
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as