Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
Publicat:
2009-11-09
Editorial
[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
2
Tecnologia
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Emili Montesinos Seguí, Rosalia Trias, Lluís Bañeras, Jesús Francés, Jordi Cabrefiga, Anna Bonaterra i Carreras, Esther Badosa
3-9
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Daniel Ramón Vidal
10-12
Ciència
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Richard Fielder
13-15
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Armand Sánchez Bonastre
16-19
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
María Rodríguez González, Aroa de la Fuente Canet, Leonardo Arosemena Angulo, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras
20-22
El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Meritxell Serret i Aleu
23-25
Congressos
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Josep Yuste
26-28
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Mercè Raventós Santamaria
29-30
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
M. Cinta Pastor
31-32
Entrevista
Francesc Puchal i Mas
33-37
Museus
El Museu de la Xocolata de Barcelona
38-40
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries