Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
Publicado:
2009-11-09
Editorial
[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
2
(Català)
Tecnologia
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Emili Montesinos Seguí, Rosalia Trias, Lluís Bañeras, Jesús Francés, Jordi Cabrefiga, Anna Bonaterra i Carreras, Esther Badosa
3-9
(Català)
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Daniel Ramón Vidal
10-12
(Català)
Ciencia
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Richard Fielder
13-15
(Català)
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Armand Sánchez Bonastre
16-19
(Català)
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
María Rodríguez González, Aroa de la Fuente Canet, Leonardo Arosemena Angulo, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras
20-22
(Català)
El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Meritxell Serret i Aleu
23-25
(Català)
Congressos
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Josep Yuste
26-28
(Català)
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Mercè Raventós Santamaria
29-30
(Català)
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
M. Cinta Pastor
31-32
(Català)
Entrevista
Francesc Puchal i Mas
33-37
(Català)
Museus
El Museu de la Xocolata de Barcelona
38-40
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as