Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Vol. 11 No. 1: juliol 2009
Vol. 11 No. 1: juliol 2009
Published:
2009-11-09
Editorial
[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
2
(Català)
Technology
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Emili Montesinos Seguí, Rosalia Trias, Lluís Bañeras, Jesús Francés, Jordi Cabrefiga, Anna Bonaterra i Carreras, Esther Badosa
3-9
(Català)
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Daniel Ramón Vidal
10-12
(Català)
Science
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Richard Fielder
13-15
(Català)
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Armand Sánchez Bonastre
16-19
(Català)
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
María Rodríguez González, Aroa de la Fuente Canet, Leonardo Arosemena Angulo, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras
20-22
(Català)
El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Meritxell Serret i Aleu
23-25
(Català)
Congresses
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Josep Yuste
26-28
(Català)
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Mercè Raventós Santamaria
29-30
(Català)
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
M. Cinta Pastor
31-32
(Català)
Interview
Francesc Puchal i Mas
33-37
(Català)
Museums
El Museu de la Xocolata de Barcelona
38-40
(Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians