Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip Editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
    • Indexació
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Núm. 7 (2005): febrer

Núm. 7 (2005): febrer

					Veure Núm. 7 (2005): febrer
Publicat: 2005-03-01

Articles

  • Tecnologia i ciència dels aliments: TECA

    Josep Obiols i Salvat
    2
    • Text complet
  • Microestructura i propietats dels aliments

    M. Àngels Lluch
    5-9 ; il·l
    • Text complet
  • Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català

    Josep Sancho, Alfred Benavent
    11-16
    • Text complet
  • Manger et les cinq temps du drame olfactif

    Joël Candau
    17-23
    • Text complet
  • Additius vells i nous

    Robert Xalabarder
    24-26
    • Text complet
  • Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments

    M. Carmen Vidal Carou
    27-35
    • Text complet
  • Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants

    Josep A. Canicio
    36-40
    • Text complet

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: https://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona