Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Núm. 12 : maig 2008

Núm. 12 : maig 2008

					Veure Núm. 12 : maig 2008
Publicat: 2008-07-18

Editorial

  • Gastronomia i ciència

    2
    • Text complet

Ciència

  • La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors

    María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà
    3-10
    • Text complet
  • Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu

    Montserrat Fitó Colomer
    11-19
    • Text complet
  • Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)

    Francesc Puchal Mas
    20-25
    • Text complet

Tecnologia

  • Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge

    M. Paz Romero Fabregat
    26-31
    • Text complet
  • Eleotècnia: evolució històrica

    Jordi Graell i Sarle
    32-36
    • Text complet

Entrevista

  • Robert Xalabarder

    37-39
    • Text complet

Indústria

  • Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària

    Josep Tarragó i Colominas
    40-43
    • Text complet
  • Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa

    Montserrat Rivero
    44-46
    • Text complet

Articles

  • Parc Temàtic de l'Oli

    47
    • Text complet
  • Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació

    48
    • Text complet

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona