Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 12 (2008): maig
Núm. 12 (2008): maig
Publicat:
2008-07-18
Editorial
Gastronomia i ciència
Associació Catalana de Ciències de l'A
2
Text complet
Ciència
La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà
3-10
Text complet
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Montserrat Fitó Colomer
11-19
Text complet
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Francesc Puchal Mas
20-25
Text complet
Tecnologia
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
M. Paz Romero Fabregat
26-31
Text complet
Eleotècnia: evolució històrica
Jordi Graell i Sarle
32-36
Text complet
Entrevista
Robert Xalabarder
37-39
Text complet
Indústria
Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
Josep Tarragó i Colominas
40-43
Text complet
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Montserrat Rivero
44-46
Text complet
Articles
Parc Temàtic de l'Oli
47
Text complet
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
48
Text complet
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries