Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Núm. 12 (2008): maig

Núm. 12 (2008): maig

					Ver Núm. 12 (2008): maig
Publicado: 2008-07-18

Editorial

  • Gastronomia i ciència

    Associació Catalana de Ciències de l'A
    2
    • Text complet (Català)

Ciencia

  • La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors

    María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà
    3-10
    • Text complet (Català)
  • Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu

    Montserrat Fitó Colomer
    11-19
    • Text complet (Català)
  • Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)

    Francesc Puchal Mas
    20-25
    • Text complet (Català)

Tecnologia

  • Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge

    M. Paz Romero Fabregat
    26-31
    • Text complet (Català)
  • Eleotècnia: evolució històrica

    Jordi Graell i Sarle
    32-36
    • Text complet (Català)

Entrevista

  • Robert Xalabarder

    37-39
    • Text complet (Català)

Indústria

  • Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària

    Josep Tarragó i Colominas
    40-43
    • Text complet (Català)
  • Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa

    Montserrat Rivero
    44-46
    • Text complet (Català)

Artículos

  • Parc Temàtic de l'Oli

    47
    • Text complet (Català)
  • Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació

    48
    • Text complet (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona