Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 12 (2008): maig
Núm. 12 (2008): maig
Publicado:
2008-07-18
Editorial
Gastronomia i ciència
Associació Catalana de Ciències de l'A
2
Text complet (Català)
Ciencia
La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà
3-10
Text complet (Català)
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Montserrat Fitó Colomer
11-19
Text complet (Català)
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Francesc Puchal Mas
20-25
Text complet (Català)
Tecnologia
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
M. Paz Romero Fabregat
26-31
Text complet (Català)
Eleotècnia: evolució històrica
Jordi Graell i Sarle
32-36
Text complet (Català)
Entrevista
Robert Xalabarder
37-39
Text complet (Català)
Indústria
Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
Josep Tarragó i Colominas
40-43
Text complet (Català)
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Montserrat Rivero
44-46
Text complet (Català)
Artículos
Parc Temàtic de l'Oli
47
Text complet (Català)
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
48
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as