Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa Autors/ores Montserrat Rivero Resum La companyia considera que la R+D i la innovació són fonamentals per ser competitius en el mercat. Les administracions públiques poden ajudar en els aspectes de finançament mitjançant subvencions i crèdits per a projectes concrets. Els projectes amb altres socis són més difícils de gestionar, però tenen l'avantatge de la sinergia que es produeix en les activitats realitzades. L'empresa suggereix a les administracions que continuïn donant suport a la recerca, tant per a empreses que comencen com per a les ja consolidades.D'altra banda, els problemes que poden tenir les empreses en la gestió dels projectes es poden resoldre contractant consultores especialitzades. Descàrregues Text complet Publicat 2008-07-18 Com citar Rivero, M. (2008). Experiència d’una empresa alimentària en l’obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 44–46. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/38189.001 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Núm. 12 : maig 2008 Secció Indústria Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.