Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 10 : desembre 2006
Núm. 10 : desembre 2006
Publicat:
2006-09-28
Editorial
Deu anys de la revista
TECA
2
Text complet
Ciència
Virus emergents
Albert Bosch Navarro
3-10
Text complet
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Marta Capellas, Josep Yuste, Daniel Y. C. Fung
11-16
Text complet
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Imma Folch i Montori
17-24
Text complet
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Joaquim Puigjaner, Montserrat Rivero
25-33
Text complet
Consum
Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Laura Isabel Arranz Iglesias, Marta Castells Cuixart
34-37
Text complet
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
José Luis Nueno
38-41
Text complet
Tecnologia
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Rafael Gavara, Ramon Català
42-50
Text complet
Control
Napping
: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Mónica Bécue-Bertaut, Xavier Tomàs i Morer, Jérôme Pagès, Elisabeth Morand
51-60
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries