Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats

Autors/ores

  • Imma Folch i Montori

Resum

El contingut d'organismes genèticament modificats (OGM) a l'alimentació humana i animal està regulat per la norma europea, que n'estableix l'etiquetatge obligatori quan el contingut en OGM és superior al 0,9 %. El Comitè Europeu per a l'Estandardització ha desenvolupat mètodes de detecció, d'identificació i de quantificació dels OGM per tal de dur a terme aquesta norma europea. Els laboratoris que treballen en OGM poden aplicar aquests mètodes específics, sensibles i precisos i poden repetir-los i reproduir-los amb resultats segurs.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicat

2007-03-15

Com citar

Folch i Montori, I. (2007). Mecanismes de detecció d’organismes genèticament modificats. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 17–24. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/3683.001

Número

Secció

Ciència