Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Núm. 10 (2006): desembre

Núm. 10 (2006): desembre

					Ver Núm. 10 (2006): desembre
Publicado: 2006-09-28

Editorial

  • Deu anys de la revista TECA

    2
    • Text complet (Català)

Ciencia

  • Virus emergents

    Albert Bosch Navarro
    3-10
    • Text complet (Català)
  • Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes

    Marta Capellas, Josep Yuste, Daniel Y. C. Fung
    11-16
    • Text complet (Català)
  • Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats

    Imma Folch i Montori
    17-24
    • Text complet (Català)
  • Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada

    Joaquim Puigjaner, Montserrat Rivero
    25-33
    • Text complet (Català)

Consum

  • Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006

    Laura Isabel Arranz Iglesias, Marta Castells Cuixart
    34-37
    • Text complet (Català)
  • El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu

    José Luis Nueno
    38-41
    • Text complet (Català)

Tecnologia

  • La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris

    Rafael Gavara, Ramon Català
    42-50
    • Text complet (Català)

Control

  • Napping: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens

    Mónica Bécue-Bertaut, Xavier Tomàs i Morer, Jérôme Pagès, Elisabeth Morand
    51-60
    • Text complet (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona