Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 10 (2006): desembre
Núm. 10 (2006): desembre
Publicado:
2006-09-28
Editorial
Deu anys de la revista
TECA
2
Text complet (Català)
Ciencia
Virus emergents
Albert Bosch Navarro
3-10
Text complet (Català)
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Marta Capellas, Josep Yuste, Daniel Y. C. Fung
11-16
Text complet (Català)
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Imma Folch i Montori
17-24
Text complet (Català)
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Joaquim Puigjaner, Montserrat Rivero
25-33
Text complet (Català)
Consum
Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Laura Isabel Arranz Iglesias, Marta Castells Cuixart
34-37
Text complet (Català)
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
José Luis Nueno
38-41
Text complet (Català)
Tecnologia
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Rafael Gavara, Ramon Català
42-50
Text complet (Català)
Control
Napping
: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Mónica Bécue-Bertaut, Xavier Tomàs i Morer, Jérôme Pagès, Elisabeth Morand
51-60
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as