Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006 Autors/ores Laura Isabel Arranz Iglesias Marta Castells Cuixart Resum Actualment, l'alimentació ofereix als consumidors moltes més opcions que fa uns anys. Aquesta ràpida evolució respon a la necessitat d'adaptació d'aquest sector al trepidant ritme de vida que pateix la nostra societat. La indústria desenvolupa aliments més atractius, pràctics i durables, però també d'altres amb característiques que busquen el tan desitjat benestar a través de determinats ingredients. A la vegada es promou la dieta mediterrània com a patró alimentari saludable, ja que s'hi troben infinitat de substàncies amb reconeguts beneficis per a la salut. La informació sobre tot això arriba de fonts molt diverses i no sempre el missatge és el mateix. Descàrregues Text complet Publicat 2007-03-15 Com citar Arranz Iglesias, L. I., & Castells Cuixart, M. (2007). Tendències en l’alimentació : Alimentària 2006. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 34–37. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/3684.001 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Núm. 10 : desembre 2006 Secció Consum Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.