Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
No. 10 (2006): desembre
No. 10 (2006): desembre
Published:
2006-09-28
Editorial
Deu anys de la revista
TECA
2
Text complet (Català)
Science
Virus emergents
Albert Bosch Navarro
3-10
Text complet (Català)
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Marta Capellas, Josep Yuste, Daniel Y. C. Fung
11-16
Text complet (Català)
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Imma Folch i Montori
17-24
Text complet (Català)
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Joaquim Puigjaner, Montserrat Rivero
25-33
Text complet (Català)
Consumption
Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Laura Isabel Arranz Iglesias, Marta Castells Cuixart
34-37
Text complet (Català)
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
José Luis Nueno
38-41
Text complet (Català)
Technology
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Rafael Gavara, Ramon Català
42-50
Text complet (Català)
Control
Napping
: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Mónica Bécue-Bertaut, Xavier Tomàs i Morer, Jérôme Pagès, Elisabeth Morand
51-60
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Indexacio
Information
For Readers
For Authors
For Librarians