Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
No. 12 (2008): maig
No. 12 (2008): maig
Published:
2008-07-18
Editorial
Gastronomia i ciència
Associació Catalana de Ciències de l'A
2
Text complet (Català)
Science
La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà
3-10
Text complet (Català)
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Montserrat Fitó Colomer
11-19
Text complet (Català)
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Francesc Puchal Mas
20-25
Text complet (Català)
Technology
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
M. Paz Romero Fabregat
26-31
Text complet (Català)
Eleotècnia: evolució històrica
Jordi Graell i Sarle
32-36
Text complet (Català)
Interview
Robert Xalabarder
37-39
Text complet (Català)
Industry
Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
Josep Tarragó i Colominas
40-43
Text complet (Català)
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Montserrat Rivero
44-46
Text complet (Català)
Articles
Parc Temàtic de l'Oli
47
Text complet (Català)
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
48
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Indexacio
Information
For Readers
For Authors
For Librarians