Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre

Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre

					Ver Vol. 11 Núm. 2 (2009): desembre
Publicado: 2010-02-09

Editorial

  • La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO

    Associació Catalana de Ciències de l'A
    2
    • (Català)

Tecnologia

  • Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments

    José Javier Benedito Fort, R. Díaz, L. Cervera, Antonio Mulet Pons
    3-11
    • (Català)
  • Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?

    Josep M. Auleda Amorós, Eduardo Hernández Yañez, Mercè Raventós Santamaria
    12-18
    • (Català)
  • Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària

    Xavier Flotats, Belén Fernández
    19-24
    • (Català)
  • Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat

    Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre Picouet, Elena Fulladosa
    25-28
    • (Català)

Recerca

  • Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments

    Bibiana Juan Godoy
    29-31
    • (Català)
  • Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi

    Miquel Martí
    32-35
    • (Català)

Fundacions

  • El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles

    Jordi Peix i Massip
    36-40
    • (Català)

Entrevista

  • Pilar Cervera i Ral

    41-42
    • (Català)

Museus

  • El Museu de l'Embotit

    43-47
    • (Català)

Artículos

  • Taula periòdica de les confitures

    48
    • (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona