Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
Publicat:
2010-02-09
Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
2
Tecnologia
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
José Javier Benedito Fort, R. Díaz, L. Cervera, Antonio Mulet Pons
3-11
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Josep M. Auleda Amorós, Eduardo Hernández Yañez, Mercè Raventós Santamaria
12-18
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Xavier Flotats, Belén Fernández
19-24
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre Picouet, Elena Fulladosa
25-28
Recerca
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Bibiana Juan Godoy
29-31
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Miquel Martí
32-35
Fundacions
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Jordi Peix i Massip
36-40
Entrevista
Pilar Cervera i Ral
41-42
Museus
El Museu de l'Embotit
43-47
Articles
Taula periòdica de les confitures
48
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries