Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Vol. 11 No. 2: desembre 2009
Vol. 11 No. 2: desembre 2009
Published:
2010-02-09
Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
2
(Català)
Technology
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
José Javier Benedito Fort, R. Díaz, L. Cervera, Antonio Mulet Pons
3-11
(Català)
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Josep M. Auleda Amorós, Eduardo Hernández Yañez, Mercè Raventós Santamaria
12-18
(Català)
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Xavier Flotats, Belén Fernández
19-24
(Català)
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre Picouet, Elena Fulladosa
25-28
(Català)
Research
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Bibiana Juan Godoy
29-31
(Català)
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Miquel Martí
32-35
(Català)
Foundations
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Jordi Peix i Massip
36-40
(Català)
Interview
Pilar Cervera i Ral
41-42
(Català)
Museums
El Museu de l'Embotit
43-47
(Català)
Articles
Taula periòdica de les confitures
48
(Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians