Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
Publicado:
2010-02-09
Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
2
(Català)
Tecnologia
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
José Javier Benedito Fort, R. Díaz, L. Cervera, Antonio Mulet Pons
3-11
(Català)
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Josep M. Auleda Amorós, Eduardo Hernández Yañez, Mercè Raventós Santamaria
12-18
(Català)
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Xavier Flotats, Belén Fernández
19-24
(Català)
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Eva Santos-Garcés, Pere Gou, Núria García-Gil, Pierre Picouet, Elena Fulladosa
25-28
(Català)
Recerca
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Bibiana Juan Godoy
29-31
(Català)
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Miquel Martí
32-35
(Català)
Fundacions
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Jordi Peix i Massip
36-40
(Català)
Entrevista
Pilar Cervera i Ral
41-42
(Català)
Museus
El Museu de l'Embotit
43-47
(Català)
Artículos
Taula periòdica de les confitures
48
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as