Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
Publicat:
2011-09-07
Editorial
Sobre el preu del blat i el preu del pa
2
PDF
Articles
Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom
Manuel Moñino Gómez, Pilar Cervera Ral
3-10
PDF
Innovacions a l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents
Albert Ibarz, Víctor Falguera
11-20
PDF
Som graminívors els humans? Una aproximació paremiològica a la qüestió.
Pere Renom Vilaró
21-27
PDF
Millora nutricional dels ous i la carn de pollastre mitjançant l’alimentació
Ana C. Barroeta, Ester Vilarrasa
28-35
PDF
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal
Silvia Peris
36-41
PDF
Vivrio parahaemolyticus: característiques i viabilitat en matrius de peix
M. Àngels Calvo Torras, E. Leonardo Arosemena Angulo, Lídia Domínguez Clavería, Gisela Girmé Vidal, Maria Rodríguez González, Carles Adelantado, Lucía Pérez Caullán
42-44
PDF
Entrevista
Entrevista
45-47
PDF
Museus
Museu AGBAR de les Aigües
48
PDF
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries