Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
Publicado:
2011-09-07
Editorial
Sobre el preu del blat i el preu del pa
2
PDF (Català)
Artículos
Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom
Manuel Moñino Gómez, Pilar Cervera Ral
3-10
PDF (Català)
Innovacions a l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents
Albert Ibarz, Víctor Falguera
11-20
PDF (Català)
Som graminívors els humans? Una aproximació paremiològica a la qüestió.
Pere Renom Vilaró
21-27
PDF (Català)
Millora nutricional dels ous i la carn de pollastre mitjançant l’alimentació
Ana C. Barroeta, Ester Vilarrasa
28-35
PDF (Català)
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal
Silvia Peris
36-41
PDF (Català)
Vivrio parahaemolyticus: característiques i viabilitat en matrius de peix
M. Àngels Calvo Torras, E. Leonardo Arosemena Angulo, Lídia Domínguez Clavería, Gisela Girmé Vidal, Maria Rodríguez González, Carles Adelantado, Lucía Pérez Caullán
42-44
PDF (Català)
Entrevista
Entrevista
45-47
PDF (Català)
Museus
Museu AGBAR de les Aigües
48
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as