Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
Cerca
  • HCC
  • Inici de la sessió
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Vol. 16 (2016)

Vol. 16 (2016)

					Veure Vol. 16 (2016)

 

CLIQUEU PER CONSULTAR LA REVISTA A ISSUU

Publicat: 2018-05-31

Editorial

  • El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya

    2
    • PDF

Articles

  • Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental

    Pere Castells Esqué
    3-5
    • PDF
  • La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700

    Conxa Bayó Soler
    6-9
    • PDF
  • Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d’estudi per a la gestió cultural

    Anna Masdeu Lalanza
    10-18
    • PDF
  • Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA

    M. Lluïsa Gutiérrez Medina
    19-30
    • PDF
  • El patrimoni material del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d’Història de Barcelona i l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona

    Mercè Renom Pulit
    31-38
    • PDF
  • La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria

    Mercè Tatjer Mir
    39-48
    • PDF

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona