Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 16 (2016)
Vol. 16 (2016)
Publicat:
2018-05-31
Editorial
El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
Abel Mariné
2
PDF
Articles
Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
Pere Castells Esqué
3-5
PDF
La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700
Conxa Bayó Soler
6-9
PDF
Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d’estudi per a la gestió cultural
Anna Masdeu Lalanza
10-18
PDF
Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA
M. Lluïsa Gutiérrez Medina
19-30
PDF
El patrimoni material del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d’Història de Barcelona i l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Mercè Renom Pulit
31-38
PDF
La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria
Mercè Tatjer Mir
39-48
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries