Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 16 (2016)

Vol. 16 (2016)

					View Vol. 16 (2016)

Published: 2018-05-31

Editorial

  • El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya

    Abel Mariné
    2
    • PDF (Català)

Articles

  • Evolution of appliances and utensils in Western cooking

    Pere Castells Esqué
    3-5
    • PDF (Català)
  • Pastes Sanmartí factory. Noodle manufacturers since 1700

    Conxa Bayó Soler
    6-9
    • PDF (Català)
  • Elements of the industrial heritage of the Catalan food companies: new icons, uses and elements of study for cultural management

    Anna Masdeu Lalanza
    10-18
    • PDF (Català)
  • Production and commercial strategies of a sausage and meat preserves factory in Olot, 1926-1996: Monvervi S.A.

    M. Lluïsa Gutiérrez Medina
    19-30
    • PDF (Català)
  • The material heritage of the Barcelona food supply. Project promoted by the Museum of the History of Barcelona and the Historical Archive of the City of Barcelona

    Mercè Renom Pulit
    31-38
    • PDF (Català)
  • The food industry in the Eixample district of Barcelona (1868-1970): The sugar and soup pasta industry

    Mercè Tatjer Mir
    39-48
    • PDF (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona