Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 16 (2016)
Vol. 16 (2016)
Publicado:
2018-05-31
Editorial
El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
2
PDF (Català)
Artículos
Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
Pere Castells Esqué
3-5
PDF (Català)
La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700
Conxa Bayó Soler
6-9
PDF (Català)
Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d’estudi per a la gestió cultural
Anna Masdeu Lalanza
10-18
PDF (Català)
Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA
M. Lluïsa Gutiérrez Medina
19-30
PDF (Català)
El patrimoni material del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d’Història de Barcelona i l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Mercè Renom Pulit
31-38
PDF (Català)
La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria
Mercè Tatjer Mir
39-48
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as