Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 19 (2020)
Vol. 19 (2020)
Publicat:
2020-12-23
Editorial
Editorial
2-3
PDF
Articles
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Redacció Revista
4-9
PDF
La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de
Listeria monocytogenes
Alejandra Moreno-Torres Molina, Carolina Ripolles-Avila, José Juan Rodríguez Jerez
10-19
PDF
Alimentació i salut cerebral
Anna Paré Vidal
20-25
PDF
Petita història d’una gran professió: dietista-nutricionista
Pilar Cervera
26-37
PDF
El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Pere Gou Botó, Dinar Fartdinov Miller
38-41
PDF
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
Maria Rodríguez-Palmero
42-47
PDF
Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Sonia Lizana Blaya, Antoni Guasch Pons
48-53
PDF
Premis de les societats filials de l’IEC
Redacció Revista
54
PDF
Sabies que…
Redacció Revista
55
PDF
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Rivero i Urgell
56-57
PDF
Activitats 2019
Redacció Revista
58-63
PDF
Activitats 2020
Redacció Revista
63-64
PDF
Agenda
Redacció Revista
64
PDF
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Redacció Revista
65
PDF
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Redacció Revista
65
PDF
Comunicació
Redacció Revista
66
PDF
Publicar a TECA
Redacció Revista
67-68
PDF
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries