Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Vol. 19 (2020)
Vol. 19 (2020)
Published:
2020-12-23
Editorial
Editorial
2-3
PDF (Català)
Articles
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Redacció Revista
4-9
PDF (Català)
The importance of the analysis and interpretation of results in the control of pathogenic microorganisms in foods. The case of
Listeria monocytogenes
Alejandra Moreno-Torres Molina, Carolina Ripolles-Avila, José Juan Rodríguez Jerez
10-19
PDF (Català)
Food and brain health
Anna Paré Vidal
20-25
PDF (Català)
A brief history of an important profession: Dietitian nutritionist
Pilar Cervera
26-37
PDF (Català)
The high-frequency thawing process applied to the meat processing industry
Pere Gou Botó, Dinar Fartdinov Miller
38-41
PDF (Català)
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
Maria Rodríguez-Palmero
42-47
PDF (Català)
Science and children: The Ametller Origen Foundation at the service of schools
Sonia Lizana Blaya, Antoni Guasch Pons
48-53
PDF (Català)
Premis de les societats filials de l’IEC
Redacció Revista
54
PDF (Català)
Sabies que…
Redacció Revista
55
PDF (Català)
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Rivero i Urgell
56-57
PDF (Català)
Activitats 2019
Redacció Revista
58-63
PDF (Català)
Activitats 2020
Redacció Revista
63-64
PDF (Català)
Agenda
Redacció Revista
64
PDF (Català)
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Redacció Revista
65
PDF (Català)
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Redacció Revista
65
PDF (Català)
Comunicació
Redacció Revista
66
PDF (Català)
Publicar a TECA
Redacció Revista
67-68
PDF (Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians