Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 19 (2020)
Vol. 19 (2020)
Publicado:
2020-12-23
Editorial
Editorial
2-3
PDF (Català)
Artículos
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Redacció Revista
4-9
PDF (Català)
La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de
Listeria monocytogenes
Alejandra Moreno-Torres Molina, Carolina Ripolles-Avila, José Juan Rodríguez Jerez
10-19
PDF (Català)
Alimentació i salut cerebral
Anna Paré Vidal
20-25
PDF (Català)
Petita història d’una gran professió: dietista-nutricionista
Pilar Cervera
26-37
PDF (Català)
El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Pere Gou Botó, Dinar Fartdinov Miller
38-41
PDF (Català)
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
Maria Rodríguez-Palmero
42-47
PDF (Català)
Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Sonia Lizana Blaya, Antoni Guasch Pons
48-53
PDF (Català)
Premis de les societats filials de l’IEC
Redacció Revista
54
PDF (Català)
Sabies que…
Redacció Revista
55
PDF (Català)
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Montserrat Rivero i Urgell
56-57
PDF (Català)
Activitats 2019
Redacció Revista
58-63
PDF (Català)
Activitats 2020
Redacció Revista
63-64
PDF (Català)
Agenda
Redacció Revista
64
PDF (Català)
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Redacció Revista
65
PDF (Català)
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Redacció Revista
65
PDF (Català)
Comunicació
Redacció Revista
66
PDF (Català)
Publicar a TECA
Redacció Revista
67-68
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as