Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles Autors/ores Sonia Lizana Blaya Fundació Ametller Origen Antoni Guasch Pons Fundació Ametller Origen Paraules clau: menjadors escolars, alimentació saludable, activitat física. Resum Entre els molts projectes que du a terme la Fundació Ametller Origen, cal destacar el servei de gestió de la franja horària del migdia en menjadors escolars, servei que aglutina diferents disciplines relacionades amb l’alimentació i l’activitat física i que són el tema d’aquest article.PARAULES CLAU: menjadors escolars, alimentació saludable, activitat física. Biografies de l'autor/a Sonia Lizana Blaya, Fundació Ametller Origen Responsable dels serveis educatius de la FundacióAmetller Origen. Diplomada en educació social.Màster en estudis de dones, gènere i ciutadania, imàster en globalització, desenvolupament i cooperació. Antoni Guasch Pons, Fundació Ametller Origen Gerent de la Fundació Ametller Origen, gestor i dinamitzador de projectes educatius i director deprojectes comercials. Descàrregues PDF Com citar Lizana Blaya, S., & Guasch Pons, A. (2020). Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 19, 48–53. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/148618 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Vol. 19 (2020) Secció Articles Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.