Dones científiques

Autors/ores

  • Montserrat Rivero i Urgell Institut d'Estudis Catalans

Paraules clau:

dones, alimentació, científiques catalanes, ACCA.

Resum

Aquest article pretén ser un homenatge més al reconeixement de les dones científiques. Hi trobareu dones reconegudes internacionalment, també algunes científiques de casa nostra i, després, dones membres de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) que estan actualment desenvolupant la seva activitat al voltant de l’alimentació de manera pionera i innovadora en diversos àmbits socials i professionals. Són elles qui estan escrivint actualment la història en femení en molts camps relacionats amb els aliments, com la nutrició, la salut pública i la recerca científica entre d’altres.

Biografia de l'autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Institut d'Estudis Catalans

Doctora en farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. Membre numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Descàrregues

Com citar

Rivero i Urgell, M. (2021). Dones científiques. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 20, 45–59. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/149512

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a

1 2 > >> 

Articles similars

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.