Dones científiques

Autores/as

  • Montserrat Rivero i Urgell Institut d'Estudis Catalans

Palabras clave:

dones, alimentació, científiques catalanes, ACCA.

Resumen

Aquest article pretén ser un homenatge més al reconeixement de les dones científiques. Hi trobareu dones reconegudes internacionalment, també algunes científiques de casa nostra i, després, dones membres de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) que estan actualment desenvolupant la seva activitat al voltant de l’alimentació de manera pionera i innovadora en diversos àmbits socials i professionals. Són elles qui estan escrivint actualment la història en femení en molts camps relacionats amb els aliments, com la nutrició, la salut pública i la recerca científica entre d’altres.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Biografía del autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Institut d'Estudis Catalans

Doctora en farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. Membre numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Descargas

Cómo citar

Rivero i Urgell, M. (2021). Dones científiques. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 20, 45–59. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/149512

Número

Sección

Artículos

Artículos más leídos del mismo autor/a

1 2 > >> 

Artículos similares

También puede {advancedSearchLink} para este artículo.