Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
Vol. 13 Núm. 2 (2011): desembre
Publicat:
2012-05-30
Editorial
Editorial
Redacció Revista
2
PDF
Articles
Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya
Xavier Flotats Ripoll, Clara Vilamajó Llobera
3-10
PDF
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Jordi Valls Alcayde, M. Carmen Barco
11-16
PDF
Cafè, nutrició i salut
Marc Rubio Celorio
17-24
PDF
La recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d’informació públiques
Llorenç Arguimbau-Vivo, Cristina Ruiz-Abella, Maria Rodríguez-Palmero, Montserrat Rivero-Urgell
25-41
PDF
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Inés Alegre Tort-Martorell
42-45
PDF
Química alimentària: ciència versus cultura
Josep Alfonso Canicio, Pere Castells, Olga Martín, Claudi Mans, Josep Obiols
46-53
PDF
Entrevista
Abel Mariné i Font
54-58
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries