Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
Publicado:
2012-05-30
Editorial
Editorial
2
PDF (Català)
Artículos
Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya
Xavier Flotats Ripoll, Clara Vilamajó Llobera
3-10
PDF (Català)
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Jordi Valls Alcayde, M. Carmen Barco
11-16
PDF (Català)
Cafè, nutrició i salut
Marc Rubio Celorio
17-24
PDF (Català)
La recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d’informació públiques
Llorenç Arguimbau-Vivo, Cristina Ruiz-Abella, Maria Rodríguez-Palmero, Montserrat Rivero-Urgell
25-41
PDF (Català)
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Inés Alegre Tort-Martorell
42-45
PDF (Català)
Química alimentària: ciència versus cultura
Josep Alfonso Canicio, Pere Castells, Olga Martín, Claudi Mans, Josep Obiols
46-53
PDF (Català)
Entrevista
Abel Mariné i Font
54-58
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as