Química alimentària: ciència versus cultura

Autors/ores

  • Josep Alfonso Canicio Institut Químic de Sarrià. Universitat Ramon Llull
  • Pere Castells Fundació ALÍCIA (Alimentació i Ciència Alimentària)
  • Olga Martín Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària. Universitat de Lleida
  • Claudi Mans Campus de l’Alimentació de Torribera. Universitat de Barcelona
  • Josep Obiols Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA). Institut d’Estudis Catalans (IEC)

Resum

El dia 15 de novembre de 2011, a la fira Expoquimia se celebrà una
jornada científica amb el títol «Química alimentària: ciència versus
cultura» organitzada per l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Química i d’Expoquimia 2011. En aquesta publicació es recullen els aspectesmés destacats de les quatre ponències presentades.

PARAULES CLAU: Química alimentària, extropia, sostenibilitat alimentària, cuinar, gastronomia, lèxic alimentari, EFFoST.

Descàrregues

Publicat

2012-05-30

Com citar

Alfonso Canicio, J., Castells, P., Martín, O., Mans, C., & Obiols, J. (2012). Química alimentària: ciència versus cultura. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 46–53. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/54830

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a