Química alimentària: ciència versus cultura Autors/ores Josep Alfonso Canicio Institut Químic de Sarrià. Universitat Ramon Llull Pere Castells Fundació ALÍCIA (Alimentació i Ciència Alimentària) Olga Martín Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària. Universitat de Lleida Claudi Mans Campus de l’Alimentació de Torribera. Universitat de Barcelona Josep Obiols Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA). Institut d’Estudis Catalans (IEC) Resum El dia 15 de novembre de 2011, a la fira Expoquimia se celebrà unajornada científica amb el títol «Química alimentària: ciència versuscultura» organitzada per l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Química i d’Expoquimia 2011. En aquesta publicació es recullen els aspectesmés destacats de les quatre ponències presentades.PARAULES CLAU: Química alimentària, extropia, sostenibilitat alimentària, cuinar, gastronomia, lèxic alimentari, EFFoST. Descàrregues PDF Publicat 2012-05-30 Com citar Alfonso Canicio, J., Castells, P., Martín, O., Mans, C., & Obiols, J. (2012). Química alimentària: ciència versus cultura. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 46–53. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/54830 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011 Secció Articles Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.