Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 22 (2023)
Vol. 22 (2023)
Publicat:
2023-12-01
Editorial
Editorial
Montserrat Rivero i Urgell
2
PDF
Articles
Crisi climàtica i inseguretat alimentària al món
Francesc Reguant i Fosas
3-12
PDF
En alimentació i salut, tot és massa complex per tenir explicacions senzilles
Robert Savé Monserrat
13-17
PDF
La lluita contra les notícies falses en el món de l’alimentació. Alimenta’t amb ciència
Oriol Comas-Basté, Carolina Ripolles-Avila
18-21
PDF
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l’alimentació
Ricard Celorio i Sardà
22-23
PDF
Sensors d’espectroscòpia d’infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
Clara Vergés i Basagaña
24-26
PDF
Incorporació d’estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
Regina Puiggròs Vega
27-28
PDF
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, protagonista del centenari d’Einstein a Barcelona (1923-2023)
Pere Castells Esqué
29-31
PDF
La Fundació Ordesa celebra els vint anys
Isolda Ventura Arasanz
32-35
PDF
Lluís González Vaqué,
in memoriam
Josep M. Ventura Ferrero
36
PDF
Comiat al doctor Lluís González Vaqué
Montserrat Rivero i Urgell
37
PDF
Sabies que...
Sabies que...
Diversos autors
38-44
PDF
[Altres]
Benvinguda als nous socis i sòcies
Redacció Revista
45
PDF
Activitats 2022-2023
Redacció Revista
46-52
PDF
Comunicació
Redacció Revista
53
PDF
Publicar a
TECA
Redacció Revista
54-55
PDF
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Redacció Revista
56
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries