Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible

Autors/ores

Paraules clau:

sostenibilitat alimentària, Pacte Verd Europeu, objectius de desenvolupament sostenible, dieta mediterrània, estratègies alimentàries.

Resum

Aquest article aborda, en el context alimentari, la interacció entre la salut humana i la sostenibilitat. Se centra en els vectors de la sostenibilitat, el Pacte Verd Europeu, en particular, en les estratègies «Del camp a la taula» i «Biodiversitat per a 2030», els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), la dieta mediterrània, així com les estratègies alimentàries de diverses organitzacions i les recomanacions dietètiques sostenibles. Amb l’objectiu de fomentar un sistema alimentari sostenible, es destaca la importància de considerar els aspectes econòmics, ambientals i socials de la producció i el consum d’aliments.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Com citar

Garcia Gabarra, A., & Ribas Malagrida, S. (2024). Sostenibilitat alimentària i salut: un camí vers un futur conjuminat. Compromís per a una alimentació saludable i sostenible. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 23, 44–51. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/154295

Número

Secció

Articles