Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
Publicat:
2011-01-31
Editorial
Editorial
Revista Redacció
2
PDF
Articles
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
M. Cinta Pastor
3-12
PDF
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Gonzalo Miranda Alonso, Àngel Berna Prats, Antonio Mulet Pons
13-17
PDF
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Revista Membres de la Comissió de Legislació de l’ACCA
18-22
PDF
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Anna Vidal Zaragoza
23-30
PDF
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Ramon Segura
31-38
PDF
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
Xavier Bulbena Ortiz
39-46
PDF
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Elena Espeitx, Juanjo Càceres
47-51
PDF
Entrevista
Ramon Clotet
52-54
PDF
Museus
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
55-56
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries