Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
Publicado:
2011-01-31
Editorial
Editorial
2
PDF (Català)
Artículos
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
M. Cinta Pastor
3-12
PDF (Català)
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Gonzalo Miranda Alonso, Àngel Berna Prats, Antonio Mulet Pons
13-17
PDF (Català)
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Revista Membres de la Comissió de Legislació de l’ACCA
18-22
PDF (Català)
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Anna Vidal Zaragoza
23-30
PDF (Català)
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Ramon Segura
31-38
PDF (Català)
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
Xavier Bulbena Ortiz
39-46
PDF (Català)
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Elena Espeitx, Juanjo Càceres
47-51
PDF (Català)
Entrevista
Ramon Clotet
52-54
PDF (Català)
Museus
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
55-56
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as