Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre

Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre

					Ver Vol. 12 Núm. 2 (2010): desembre
Publicado: 2011-01-31

Editorial

  • Editorial

    Revista Redacció
    2
    • PDF (Català)

Artículos

  • Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos

    M. Cinta Pastor
    3-12
    • PDF (Català)
  • Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life

    Gonzalo Miranda Alonso, Àngel Berna Prats, Antonio Mulet Pons
    13-17
    • PDF (Català)
  • Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics

    Revista Membres de la Comissió de Legislació de l’ACCA
    18-22
    • PDF (Català)
  • Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos

    Anna Vidal Zaragoza
    23-30
    • PDF (Català)
  • Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?

    Ramon Segura
    31-38
    • PDF (Català)
  • Escriptura de les magnituds i de les seves unitats

    Xavier Bulbena Ortiz
    39-46
    • PDF (Català)
  • Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya

    Elena Espeitx, Juanjo Càceres
    47-51
    • PDF (Català)

Entrevista

  • Ramon Clotet

    52-54
    • PDF (Català)

Museus

  • VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

    55-56
    • PDF (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona