Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
Published:
2011-01-31
Editorial
Editorial
2
PDF (Català)
Articles
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
M. Cinta Pastor
3-12
PDF (Català)
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Gonzalo Miranda Alonso, Àngel Berna Prats, Antonio Mulet Pons
13-17
PDF (Català)
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Revista Membres de la Comissió de Legislació de l’ACCA
18-22
PDF (Català)
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Anna Vidal Zaragoza
23-30
PDF (Català)
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Ramon Segura
31-38
PDF (Català)
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
Xavier Bulbena Ortiz
39-46
PDF (Català)
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Elena Espeitx, Juanjo Càceres
47-51
PDF (Català)
Interview
Ramon Clotet
52-54
PDF (Català)
Museums
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
55-56
PDF (Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians