Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar Autors/ores Maria Manera Bassols Agència de Salut Pública de Catalunya Gemma Salvador Castell Agència de Salut Pública de Catalunya Resum Ressenya de la guia de l’Agència de Salut Pública de CatalunyaDurant l’any 2020, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha actualitzat el seu document de referència en l’àmbit de l’alimentació infantil. Biografies de l'autor/a Maria Manera Bassols, Agència de Salut Pública de Catalunya Dietista nutricionista. Subdirecció de Promoció de la Salut. Agència de Salut Pública de Catalunya. Gemma Salvador Castell, Agència de Salut Pública de Catalunya Dietista nutricionista. Subdirecció de Promoció de la Salut. Agència de Salut Pública de Catalunya. Descàrregues PDF Com citar Manera Bassols, M., & Salvador Castell, G. (2021). Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 20, 62–64. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/149514 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Vol. 20 (2021) Secció Articles Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.