Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
Vol. 12 Núm. 1 (2010): maig
Publicat:
2010-05-03
Editorial
La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
Consell de Redacció
2
PDF
Articles
Àcid esteràric i salut cardiovascular
Julio Basulto Marset, Maria Manera Bassols, Eduard Baladia Rodríguez
3-6
PDF
Determinació de l'a^w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Carles Collell, Josep Comaposada
7-12
PDF
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
M. Carmen Barco
13-19
PDF
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Beate Hajek, Britta Rollert, Linda Ringer
20-26
PDF
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Friedrich Bauer, Karl-Otto Honikel
27-34
PDF
Entrevista
Jordi Peix
35-36
PDF
Museus
Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
37-38
PDF
Guies
Visualplats
: guia per a l'alimentació equilibrada
Josep Obiols i Salvat
39-40
PDF
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries