Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Vol. 12 Núm. 1: maig 2010

Vol. 12 Núm. 1: maig 2010

					Veure Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
Publicat: 2010-05-03

Editorial

  • La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc

    2
    • PDF

Articles

  • Àcid esteràric i salut cardiovascular

    Julio Basulto Marset, Maria Manera Bassols, Eduard Baladia Rodríguez
    3-6
    • PDF
  • Determinació de l'a^w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR

    Carles Collell, Josep Comaposada
    7-12
    • PDF
  • Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari

    M. Carmen Barco
    13-19
    • PDF
  • Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives

    Beate Hajek, Britta Rollert, Linda Ringer
    20-26
    • PDF
  • Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn

    Friedrich Bauer, Karl-Otto Honikel
    27-34
    • PDF

Entrevista

  • Jordi Peix

    35-36
    • PDF

Museus

  • Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori

    37-38
    • PDF

Guies

  • Visualplats : guia per a l'alimentació equilibrada

    Josep Obiols i Salvat
    39-40
    • PDF

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona