Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 12 No. 1 (2010): maig

Vol. 12 No. 1 (2010): maig

					View Vol. 12 No. 1 (2010): maig
Published: 2010-05-03

Editorial

  • La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc

    Consell de Redacció
    2
    • PDF (Català)

Articles

  • Àcid esteàric i salut cardiovascular

    Julio Basulto Marset, Maria Manera Bassols, Eduard Baladia Rodríguez
    3-6
    • PDF (Català)
  • Determinació de l'a^w i del contingut d’humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR

    Carles Collell, Josep Comaposada
    7-12
    • PDF (Català)
  • Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari

    M. Carmen Barco
    13-19
    • PDF (Català)
  • Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives

    Beate Hajek, Britta Rollert, Linda Ringer
    20-26
    • PDF (Català)
  • Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn

    Friedrich Bauer, Karl-Otto Honikel
    27-34
    • PDF (Català)

Interview

  • Jordi Peix

    35-36
    • PDF (Català)

Museums

  • Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori

    37-38
    • PDF (Català)

Guides

  • Visualplats. Guia per a l'alimentació equilibrada

    Josep Obiols i Salvat
    39-40
    • PDF (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona