Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
Publicado:
2010-05-03
Editorial
La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
2
PDF (Català)
Artículos
Àcid esteràric i salut cardiovascular
Julio Basulto Marset, Maria Manera Bassols, Eduard Baladia Rodríguez
3-6
PDF (Català)
Determinació de l'a^w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Carles Collell, Josep Comaposada
7-12
PDF (Català)
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
M. Carmen Barco
13-19
PDF (Català)
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Beate Hajek, Britta Rollert, Linda Ringer
20-26
PDF (Català)
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Friedrich Bauer, Karl-Otto Honikel
27-34
PDF (Català)
Entrevista
Jordi Peix
35-36
PDF (Català)
Museus
Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
37-38
PDF (Català)
Guies
Visualplats
: guia per a l'alimentació equilibrada
Josep Obiols i Salvat
39-40
PDF (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as