Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip Editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
    • Indexació
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Vol. 19 (2020)

Vol. 19 (2020)

					Veure Vol. 19 (2020)

Publicat: 2020-12-23

Editorial

  • Editorial

    Montserrat Rivero i Urgell
    2-3
    • PDF

Articles

  • Homenatge als antics presidents de l’ACCA

    Redacció Revista
    4-9
    • PDF
  • La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de Listeria monocytogenes

    Alejandra Moreno-Torres Molina, Carolina Ripolles-Avila, José Juan Rodríguez Jerez
    10-19
    • PDF
  • Alimentació i salut cerebral

    Anna Paré Vidal
    20-25
    • PDF
  • Petita història d’una gran professió: dietista-nutricionista

    Pilar Cervera
    26-37
    • PDF
  • El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia

    Pere Gou Botó, Dinar Fartdinov Miller
    38-41
    • PDF
  • Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!

    Maria Rodríguez-Palmero
    42-47
    • PDF
  • Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles

    Sonia Lizana Blaya, Antoni Guasch Pons
    48-53
    • PDF
  • Premis de les societats filials de l’IEC

    Redacció Revista
    54
    • PDF
  • Sabies que…

    Redacció Revista
    55
    • PDF
  • Benvolguts nous socis i noves sòcies

    Montserrat Rivero i Urgell
    56-57
    • PDF
  • Activitats 2019

    Redacció Revista
    58-63
    • PDF
  • Activitats 2020

    Redacció Revista
    63-64
    • PDF
  • Agenda

    Redacció Revista
    64
    • PDF
  • Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?

    Redacció Revista
    65
    • PDF
  • Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA

    Redacció Revista
    65
    • PDF
  • Comunicació

    Redacció Revista
    66
    • PDF
  • Publicar a TECA

    Redacció Revista
    67-68
    • PDF

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: https://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona