Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 11 : setembre 2007
Núm. 11 : setembre 2007
Publicat:
2007-11-12
Editorial
Responsabilitats alimentàries
2
Text complet
Tecnologia
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Josep M. Monfort
3-7
Text complet
Ciència
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Francesc Puchal Mas
8-14
Text complet
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
15-20
Text complet
Recerca
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Pere Duran, Enric Esteve-Garcia
21-25
Text complet
Consum
Immigració i pràctiques alimentàries
Jesús Contreras Hernández
26-34
Text complet
Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Ramon Clotet i Ballús
35-37
Text complet
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Josep Obiols i Salvat
38-39
Text complet
Entrevista
Josep Lluís Bori
40-42
Text complet
Articles
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
43
Text complet
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
44
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries