Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Núm. 11 : setembre 2007

Núm. 11 : setembre 2007

					Veure Núm. 11 : setembre 2007
Publicat: 2007-11-12

Editorial

  • Responsabilitats alimentàries

    2
    • Text complet

Tecnologia

  • Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments

    Josep M. Monfort
    3-7
    • Text complet

Ciència

  • Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)

    Francesc Puchal Mas
    8-14
    • Text complet
  • Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans

    15-20
    • Text complet

Recerca

  • Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement

    Pere Duran, Enric Esteve-Garcia
    21-25
    • Text complet

Consum

  • Immigració i pràctiques alimentàries

    Jesús Contreras Hernández
    26-34
    • Text complet

Institucions

  • La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari

    Ramon Clotet i Ballús
    35-37
    • Text complet
  • Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris

    Josep Obiols i Salvat
    38-39
    • Text complet

Entrevista

  • Josep Lluís Bori

    40-42
    • Text complet

Articles

  • Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés

    43
    • Text complet
  • Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació

    44
    • Text complet

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona